Självkännedom

Det finns så mycket man kan göra för att må bättre. Det gäller att du kan bryta dina gamla vanor och tänka i nya banor. Det är lättare sagt än gjort, men har du viljan att försöka har du kommit långt, det gäller att ej ge upp. När du väl märker att du har en inneboende kraft som alltid finns med dig och som är din bästa vän. Lär dig att lyssna på din inre röst, den vill dig alltid väl.

När man lärt sig meditation är det lätt att få total avslappning och lyssna till sitt inre. Det går att lära sig meditation själv, det gäller koncentration och tålamod.

Första gången du känner att du kan vara totalt avslappnad är en underbar känsla och du kan göra allt du vill utan några kostnader.Många säger att det är fantasier, men det är precis det du skall tillåta dig att göra, fantisera. Du kan bli vem du vill, vara vem du vill, inget är svårt, tänk alltid positivt om allt och alla så har du mycket hjälp på vägen. Det blir mycket motgångar när man börjar med att hitta sig själv, men det går att komma förbi. Vill du, så kan du maila mig om du fastnar, så kan jag försöka hjälpa dig vidare.

Glöm inte att du är aldrig ensam, lär dig bara att hitta ditt inre, som vet det bästa för dig. Det är bättre att försöka förstå sig själv, än att försöka förändra andra.

De första frågor du ska ställa till dig själv och svara på är:

  • Hur mår jag?
  • Vem är jag?
  • Vad vill jag?
  • Vad tycker jag om?
  • Hur kan jag hitta mitt rätta jag?

 

För att kunna svara på dessa frågor lär du dig självkännedom. Ärlighet mot dig själv. Älska dig själv som du är. Acceptera dig själv. Du är unik, det finns ingen som är som du. Var dig själv, tyck om dig själv och du kommer att må bättre. Försök inte att vara något, som någon annan säger till dig att vara. Det är början till att du mår sämre, du går emot din inre röst. Känn dig som ett barn, utveckla din nya identitet. Du bestämmer över ditt eget liv och blir starkare inom dig själv. Du kan inte misslyckas om du hittar ditt rätta jag.