Vad är medial vägledning?

Medial vägledning kan se annorlunda ut beroende på vilket medium du vänder dig till.

En typisk cermoni / session brukar se ut på följande vis:
Tillsammans tänder ni sötgräs och mediumet arbetar medialt och med indianska tarotkort. Ofta kommer det besök från andevärlden som har en hälsning till dig. Med korten och guider från andevärlden tar ni reda på vilka utmaningar och förändringar du står inför det kommande året. Vilka verktyg du har för att klara dessa utmaningar och mycket mera. Har du specifika frågor tittar ni självklart på dessa. Mediumet rekommenderar att du tar med ett kassettband så att ni kan spela in sittningen. Du har då möjlighet att i lugn och ro lyssna igenom det igen när du kommit hem. Medial vägledning kan man även få   per telefon.

Hur vet man om man är medial?

Vi föds alla med ett visst mått av medial begåvning. Frågan är hur många som är klara över sin gåva och utnyttjar den. Att vara medial eller att ha ett “sjätte sinne” kallas även att ha intuition och det är något vi alla upplever varenda dag utan att tänka vidare på saken.Vi har alla förmåga att utveckla denna gåva genom olika tekniker och övningar.

Kurs i medial utveckling
Om du är intresserad av den andliga sidan kan du ta en kurs i nom medial utveckling. Tillsammans med andra likasinnade utvecklas du genom t.ex meditation och visualiseringsövningar , symboler och symboltolkning , du lär dig ta kontakt med andevärlden, aura- och energiavläsning, tarotkortstolkning och mycket mera. Genom övningar får du hjälp att finna din egen andliga guide/ hjälpare och ditt kraftdjur. Du får bekräftelse och lär dig lita på din intuition och får djupare kontakt med ditt inre. Dagarna blir roliga, intensiva och fyllda med spännande upplevelser. Inga förkunskaper krävs oftast för att komma igång.