Intuiton

Vi får ständigt höra att vi ska ta beslut genom att ”lyssna” på vår mag-känsla. Vilket kan för det mesta vara svårt. Men det går att träna upp genom att vara mer fokuserad på oss själva och vad kroppen ger oss för signaler.  Det finns även andra sätt att få budskap på, när universum vill tala om något för oss. Nämligen i form av olika symboler. Symbolerna kan komma i vilken form som helst. Genom tidningar, böcker, någon som säger oss något, genom drömmar, eller prylar etc. Det första symbolspråket vi medvetet får lära oss är alfabetet. Där bokstäver bildar ord som bildar meningar som ger oss en ”bild” av vad som vill bli sagt.

Andra symboler som vi dagligen avläser utan att vara medvetna om, är alla trafik skyltar. Dom här symbolerna behövs för att vi inte ska köra bil hur som helst och skapa kaos omkring oss. Följer vi dessa symboler ( regler) så flyter trafiken smidigt och vi klarar att ta oss fram utan missöden.

Det är väl precis så med livet också. Vi får ständigt till oss bilder, symboler från våra guider, medhjälpare och medmänniskor som vill underlätta vår vardag och göra livet lite enklare för oss. Problemet är att vi inte alltid är lyhörda eller så förstår vi inte vad dom vill säga. Men det är egentligen inte så krångligt. Vi behöver bara lära oss att tänka annorlunda.  

Symbolspråket är lika lätt att lära sig som alfabetet eller alla trafikskyltar.  När man har lärt sig hur man tolkar så kan man lätt ”spå”  andra med i princip vad som helst. Man behöver inga tarotkort. Man kan använda sig av personens inredning,  favorit prylar etc. Lär man sig sedan att tolka färgspråket så utökar du din tolkning på ett djupare plan. 

Du kan alltså med andra ord enkelt lära dig att tolka drömmar, olika situationer som du känner har betydelse för dej. När du börjar att arbeta med symbolspråket så vidgas din syn på dej själv och din omgivning och du kommer att fatta beslut som gör ditt liv smidigare och du klarar dig genom livet med mindre missöden och kan lättare undvika negativa händelser.

Läs mer om de chakrat som kontrollerar magkänsla och intuiton, nämligen det tredje ögat.