Astrologi

Allt om astrologin

Astrologi är en vetenskap sedan många tusen år. Den visar på samband mellan planeternas positioner och påverkan på de krafter, energier och förutsättningar vi lever med. Ditt födelsehoroskop, också kallat karaktärshoroskop, är baserat på planetkonstellationen exakt vid den plats och tidpunkt då du är född. Av 10 planeter tillsammans med 12 stjärntecken och 12 hus blir det så många kombinationer att varje människa har sin unika bild. Hur väl stämmer astrologin? Det är viktigt att veta att astrologi inte är en spådomskonst från förr i tiden utan astrologi handlar om energier och krafter. Man kan tolka samband mellan planetkonstellationer och enskilda människors karaktärer och livsmönster. Många kända och framgångsrika personer använder astrologin som ett verktyg för att få andra infallsvinklar. Horoskopet ger både personlig och yrkesmässig vägledning.

Utgår från universum

Inom astrologi utgår ifrån universum istället för att utgå ifrån människan. Detta har funnits hela tiden det var den första tron som var gemensam över hela världen och är än idag, folk börjar även gå tillbaka till denna tro-syn-öppenhet.

Planeternas positioner påverkar våra sinnen och känslor tack vare energin som de sänder ut. Detta var något som även Nikola Tesla visste, Tesla var en man som kom från EU och kom på ett sätt att göra om energi till oändlig samt överföring av denna igenom ett trådlöst system.

Tyvärr blev denne man manipulerad och utnyttjad och dog sedan.

Ditt horoskop är inte pålitligt för ens du sätter in födelseplats, födelsetid och datum. Utan detta blir detta hela mer allmänt föra alla inom de datum som räknas in i ditt stjärntecken.

Ta steget närmre ditt inre för att göra rätt resa i livet, det går på 2 håll. Din karriär och ditt ego är inte det viktigaste. Utan det har kollektivet och naturen att göra, människan är fortfarande bara ett djur-varelse. Inget mer~ inte längre tyvärr.