Husrening på plats eller på distans

Spirits kan stanna kvar på ställen som hade stor betydelse då dom levde. Kanske dom icke vet att de er döda, eller kanske dom menar att där finns ting de måsta göra innan de kan gå över till den andra sidan. Det kan också vara spirits som följer en person. Det kan vara en familjemedlem eller en spirit som har följt efter dig från någon plats. 

Att kunna se och prata med spirits har varit mitt livs förbannelse. Har du problem med negativa energier eller ovanlige händelser i huset ditt, kan ett medium komma förbi för att kolla vad som förorsakar det. 

– Det är icke alla spirits som behöver hjälp till att gå till andra sidan. 

– Någon spirits skall stanna därför att dom är hjälpe spirits. 

– Det är icke alla spirits som ett medium vill hjälpa över på andra sidan. 

Det ett medium gör är att gå in i ljuset för att få en spirit till att lämna denna värld.

 – Där finns ställen på denna jord med så mycket negativ energi att det bara finns en sak att göra, flytta. Men i de flesta tillfällen är det en stackars förvirrad spirit som behöver lite hjälp. Ett medium kommer gärna förbi för att hjälpa den över i ljuset, eller för att göra dig bekänt med en spirit som du kanske gärna vill ska stanna, när du har lärt känna den.

Mediumets uppgift

Ett medium är en person som arbetar som kanal mellan vår värld och andra sidan, andevärlden. Mediets uppgift är att bevisa att livet går vidare och att det inte slutar just efter den fysiska döden.Ett medium kan arbeta på många olika sätt – det finns många olika skolor. Ingen är mer rätt en den andra och vilken man väljer är upp till var och en.

När vi bokar tid hos ett medium så kollar andevärlden upp oss i förväg för att bestämma vilken/vilka andekontakter som ska komma och vilka budskap vi ska få. De vet vad vi mest behöver och skickar då en andekontakt som vi litar på (t ex en nära släkting eller vän) för att förmedla detta.

Andevärlden kommunicerar med mediet främst genom känslor, bilder och röster,  men också doft och smak. Ett medium kan arbeta med en eller flera av dessa kommunikationssätt, oftast flera. Själv arbetar jag med samtliga av dessa kommunikationssätt.

Mediet kan endast förmedla det som ligger på mediets egen ”hårddisk” dvs. egna erfarenheter och känslor som mediet själv har upplevt. Känslor, ord, bilder, dofter m.m. som mediet själv aldrig har sett, hört, känt osv. kan hon/han inte förmedla eftersom han/hon inte kan relatera till det, dvs. han/hon kan inte sätta ord på det. Därför är personlig utveckling nödvändig för att utvecklas som medium.